Makers

Op deze website worden de laatste exemplaren van het 2012-Inspiratie-Spel verkocht. Angelique, Peter, Rob en ik zijn ooit begonnen met 2000 Nederlandse exemplaren en de bijbehorende website 2012inspiratiespel.nl. Inmiddels zijn alle gezamenlijke spellen verkocht. Op dit moment heb ik nog een klein restje Nederlandse en Engelse spellen.

angelique   Angelique van ’t Riet

Angelique gelooft in het verbinden van de oude tijd met de nieuwe tijd. Zij is een verbinder in de ware betekenis van het woord en zij gelooft én gaat voor een duurzame en spirituele maatschappij waarbij alles in balans is met elkaar. Dat zie je terug in de bedrijven waar zij haar hart aan heeft verpand,  Universal Flirting Academy, en Animal Foundation Platform.

peter   Peter Toonen

Peter, coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. In de media wordt hij ‘2012-deskundige’ genoemd. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggend werk op het raakvlak van wetenschap en spiritualiteit. Zijn motto: ‘Hou het simpel’. Maar ook: ‘De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.’ Peter’s websites: www.natuurlijketijd.nl en www.mayatijd.nl.

uitgesneden ww 30   Marieke Verkerk

Marieke zet mensen weer in beweging. In haar bedrijf Marieke op het Strand kijkt zij wat er in je leeft, stormt of wat zich juist stil houdt. Op zoek naar (zin-)vragen, betekenissen en inspiratiebronnen, ontstaat er overzicht en ruimte om de ware keuzes te maken. Haar motto is: Ga doen wat je diep van binnen gelukkig maakt!

Zij richt zich op HSP’ers die last hebben van hun intuïtie en meer tips en handvatten willen hoe daarmee om te gaan. Wil je meer weten? Kijk dan op FB-pagina Marieke op het Strand en www.mariekeophetstrand.nl

rob   Rob Spruyt

Rob is webdeveloper bij Metasign Communications en werkt daarnaast mee aan het radioprogramma Inspiratieradio. Door een nieuwe klant en door de onderwerpen en sprekers van inspiratieradio kwam 21 december 2012 regelmatig op zijn pad. Hij is zich gaan inlezen over de Mayakalenders en toen de vraag kwam of hij als een van de partners mee wilde ontwikkelen aan 2012-inspiratie-spel hoefde hij daar niet lang over na te denken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s