Downloads & Links

  • Als je wilt, kun je bijhouden welke kaarten je getrokken heb. Op die manier krijg je een mooi overzicht van thema’s die voor jou een rol spelen. Klik cards-you-have-drawn (Engelse invulvoorbeeld) om het bestand voor het bijhouden van kaarttrekkingen te downloaden (PDF). Stuur een mail voor de Nederlandse pdf.
  • 2012 Inspiratie Spel in Paravisie: Het toonaangevende magazine Paravisie is ook zeer enthousiast over dit leerzame spel. Hieronder vind je het geplaatste artikel.paravisie-juni-2010
  • Op de website van Elvira van Rijn,¬†www.mayawijsheid.nl vind je interessante informatie over Maya-profielen. In haar boek ‘Maya-wijsheid voor je levenspad’ kun je simpel door allerlei invulpagina’s je eigen persoonlijke profiel samenstellen. Helder en leerzaam. Verder kun je je eigen zegel en toon uitrekenen in andere tellingen en zijn er diverse downloads (even registreren).
  • Op de website van Nicole Zonderhuis www.mayatzolkin.com vind je veel uitleg over de Maya-kalender (oa in filmpjes over de golven/het Wavespell) en gratis downloads.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s