Welkom op de website van het 2012-Inspiratie-Spel

Op deze website worden de laatste aantallen van het de Nederlandse versie van het 2012-Inspiratie-Spel verkocht. Angelique, Peter, Rob en ik zijn ooit begonnen met 2000 Nederlandse exemplaren en de bijbehorende website 2012inspiratiespel.nl. Inmiddels zijn alle gezamenlijke spellen verkocht. Aan het begin van 2013 heb ik nog een klein restje van zo’n 80 Nederlandse spellen. Als deze verkocht zijn, wordt het 2012-Inspiratie-Spel niet meer bijgedrukt en zijn ze echt allemaal op. Sla dus snel je slag en bestel zo’n spel!

Er zijn twee versies van dit bijzondere inzichtenspel: een gewoon spel in een paars zakje nu voor maar €10,- en een limted edition in een rood zakje gemaakt van fair trade stof uit Guatemala nu voor maar €12,-.

2012-Inspiratie-Spel paars                    2012inspiratiespel17.gif

Wil je meer weten over het spel en hoe te bestellen, over de makers of over de Maya’s? Kijk eens op de andere pagina’s. Gaat er iets mis met bestellen? Heb je een andere vraag? Mail naar info@praktijknaarbinnen.nl of bel me op 06-24850387.

Hartelijke groeten, Marieke Verkerk

In lak’ech (Maya-groet: ik ben een andere jij.)

Advertenties

Over NaarBinnen

Ik begeleid HSP'ers die worstelen met hun intuïtie. Ik begeleid hen dmv: natuur en wandelcoaching, de online cursus 'Happy HSP - Heel de natuur in jou', reading en healing dmv Luisterkindafstemmingen en opstellingen. Tot slot verkoop ik de allerlaatste exemplaren van het 2012-Inspiratie-Spel.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s